Om Studora

Vad är Studora?

Studora är en smart studieplattform med kurslitteratur och studieverktyg som hjälper dig att klara dina studier. Du får allt på ett ställe och kan plugga enkelt och bekvämt, oavsett vilken enhet du använder.

På Studora kan du stryka under och sätta bokmärken i dina e-böcker, samla och strukturera dina anteckningar digitalt och skapa egna flashcards. I våra kurser hittar du också sammanfattningar, poddar och filmer.

Studora är en tjänst från Studentlitteratur, Sveriges största utbildningsförlag grundat av studenter för studenter. Allt vi gör bygger på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och målgruppsanpassade pedagogiska upplägg och metoder.

Så fungerar det

Studora bygger på tidsbegränsad tillgång till det just du vill ha. E-böcker och kurser är tillgängliga i 180 dagar. Du ser tydligt hur lång tid som är kvar och när perioden löpt ut avslutas din tillgång automatiskt. Dina anteckningar och flashcards finns kvar på ditt konto även om du inte har några aktiva produkter.

På Studora finns alltid de senaste upplagorna. När du har köpt en produkt får du tillgång till den direkt och betalningen sker via Klarna.

För tillfället erbjuder vi drygt 350 e-böcker och 6 kurser lämpade för företagsekonomi, nationalekonomi och sjuksköterskeprogrammet. Studora kommer successivt att utökas med fler böcker och fler kurser inom fler ämnen. Det kommer också fler studieverktyg.